DIENSTEN

PRET AT HOME

Professionele organizers aan huis

Een druk sociaal leven, een uitdagende baan en een dynamisch gezinsleven. Wij snappen dat niet iedereen tijd en zin heeft om in het weekend de voorraadkast uit te pluizen. Juist dit is wat wij het liefste doen en als geen ander kunnen!

Tijdens het consult aan huis proberen wij inzicht te krijgen in de werking van uw gezin. Dit geeft ons inspiratie voor een praktisch, duurzaam ontwerp.

Werkwijze

Fase 1:

Kennismaking via een telefonisch gesprek. Tijdens het gesprek plannen we een consult aan huis.

Fase 2:

Wij komen bij u thuis voor een consult van een uur.  Samen bespreken we uw wensen en behoeftes. We bepalen de nieuwe style. De ruimte wordt geïnspecteerd en ingemeten.

Fase 3:

Ons team maakt een plan voor de ruimte en de opbergsystemen en voorraden worden voor u besteld.

Fase 4:

Wij gaan de ruimte uitruimen, inventariseren en categoriseren. We werken samen met verschillende sociale initiatieven zoals de Voedselbank of het Leger des Heils om goede items een tweede leven te geven.

Fase 5:

In deze laatste fase richten wij de ruimte voor u in en stylen we deze af en geven u tips om de ruimte werkbaar te houden.

Investering

Vanaf €75,00 per uur.

Kosten voor opbergoplossingen en voorraad zijn gebaseerd op budget en voorkeur van de klant en worden direct doorberekend. 

Woont u in België? Wij informeren u graag over onze tarieven. 

*Broek op Langedijk, Noord-Holland

*Amsterdam-Zuid, Noord-Holland

PRET IT YOURSELF

Virtuele hulp voor de doe-het-zelf organizer

Liever zelf aan de slag? Met onze PRET it Yourself virtuele dienst staan wij voor u klaar op afstand. Voor elke ruimte die u wilt organizen e.g. de keuken, de garage, de walk-in closet staan onze professionele organizers virtueel voor u klaar. Wij helpen u op weg met een projectplan, online boodschappenlijstje en een set gepersonaliseerde labels, zodat u gestructureerd en zelfverzekerd te werk kunt gaan.

Werkwijze

Via FaceTime heeft u een consult met één van onze professionele organizers. Dit consult duurt 30 minuten. Na het consult sturen wij u via e-mail een persoonlijk plan van aanpak en een online boodschappenlijstje. Als laatste helpen wij u met custom labels, om uw nieuwe georganiseerde systeem voor iedereen in het gezin werkend te houden.

Investering

Het PRET it Yourself pakket kost €180,00 ex. btw.

*Reeuwijk, Zuid-Holland

nl_NLDutch