BEDRIJVEN

Bij het organizen van woningen zoeken wij altijd naar de perfecte balans tussen praktisch nut en een oogstrelend resultaat. Dat betekent ook dat wij spullen zo mooi mogelijk naar voren laten komen. En daarom werken wij graag samen met andere bedrijven en organisaties.  Heb jij ook interesse in interessante marketinguitingen? Laat het ons dan weten! Wij kijken graag samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

samenwerkingen

Teamwork makes the dream work. Hier zijn we van overtuigd! Daarom hebben we de afgelopen jaren al met meerdere bedrijven samengewerkt. Zo hebben wij intensief samengewerkt met Brugman Keukens & Badkamers voor hun campagne opgeruimd het nieuwe jaar in. Samen met Prénatal hebben we tijdens een online livesessie besproken hoe je het beste je babykamer kunt organizen. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf en/of campagne kunnen betekenen? Laat het ons vooral weten, wij denken graag met jullie mee! 

Branded content

Al jaren maken we content voor ons eigen social media kanaal. Daarnaast zijn wij ook in te huren voor branded content, dus content waarbij de producten van één merk of bedrijf centraal staat, in de huisstijl van Pret-a-Pantry.  Deze content maken we in onze eigen Pret-a-PANTRY studio. Wij leveren de opbergers en schieten het beeldmateriaal. Daarnaast is het ook mogelijk om onze Pret-a-Pantry studio te huren, waarbij je vrij gebruik kunt maken van de opbergbakken en kasten die wij daar hebben staan. Kijk hier voor inspiratie en voorbeelden van de branded content die gemaakt is in onze Pret-a-PANTRY studio. 

Branded content voor Wasparfum

Neem contact op

Ben je nou benieuwd wat we voor jouw organisatie of merk kunnen betekenen? Of wil je dat wij meedenken naar leuke manieren van samenwerken? Bel ons dan op telefoonnummer 06-20994645. Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op! 

nl_NLDutch