WERKWIJZE

Een totale woonbeleving, dat is waar wij in geloven. Wij  doen dit door de ruimtes te ordenen die dagelijks worden gebruikt, maar niet dezelfde verzorging en liefde krijgen zoals de rest van het interieur. Van het op kleur sorteren van kookboeken, tot op maat gemaakte labels. Schoonheid zit in de kleinste details. Wat ons uniek maakt is onze continue aandacht voor de relatie tussen functionaliteit en styling.

Kennismaking

We maken kennis via een telefonisch gesprek. Tijdens het gesprek plannen we een consult aan huis.

Consult

We komen bij u thuis voor een consult van ongeveer een uur. Samen bespreken we uw wensen en behoeftes. We bepalen de nieuwe style. De ruimte wordt geïnspecteerd en ingemeten. 

Plan op maat

Ons team maakt een plan voor de ruimte en de opbergsystemen. Ook bestellen we de benodigde producten voor u. 

Inventariseren & categoriseren

We gaan de ruimte uitruimen, inventariseren en categoriseren. Samen bespreken we welke spullen u wilt houden, weg kan of gedoneerd kan worden. We werken samen met verschillende sociale initiatieven zoals de Voedselbank en het Leger des Heils om goede items een tweede leven te geven. 

Organizen!

In deze laatste fase richten we de ruimte opnieuw voor u in en stylen we deze af. We geven u ook tips om de ruimte werkbaar te houden. 

nl_NLDutch