pret-a-pantry studio

Al jaren maken we content voor ons social media kanaal. In eerste instantie alleen voor onze eigen marketingdoeleinden: het is een perfecte manier om potentiële klanten te laten zien wat we doen. Maar veel van onze volgers genieten vooral ook van het oogstrelende resultaat. En de mooiste foto’s zijn degenen waarbij de producten afkomstig zijn van één merk. En dat bracht ons op het volgende idee: Onze eigen Pret-a-pantry studio!

BRANDED CONTENT

In onze studio maken we branded content voor bedrijven en organisaties. Dat is content in de huisstijl van Pret-a-Pantry, waarbij het product of het merk van het bedrijf centraal staat. Wij gebruiken hierbij onze eigen opbergers, en zorgen ervoor dat deze aansluiten bij de sfeer van het bedrijf. Transparante opbergers geven een frisse en lichte uitstraling en is bijvoorbeeld perfect voor wasmiddelen. Houten opbergers zorgen voor warmte en gezelligheid, wat je ook verwacht bij eten en drinken. 

Inmiddels hebben we voor meerdere organisaties branded content mogen maken. Ben je nou benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op, we denken graag mee!

Branded content voor wasparfum.nl

studio huren

Ben je geïnteresseerd in de branded content van Pret-a-Pantry, maar maak je liever zelf foto’s of ander beeldmateriaal? Bijvoorbeeld om tutorials op te nemen, of zodat de vertegenwoordigers van jouw bedrijf ook in beeld komen? Dat komt goed uit, want onze Pret-a-Pantry studio is ook te huur! 

Indien gewenst organizen wij onze Pret-a-Pantry studio voorafgaand aan het bezoek met jouw product of merk. We maken hierbij gebruik van onze eigen opbergers en creëren zo de gewenste sfeer. Vervolgens maak je zelf de content die je wilt voor jouw marketingdoeleinden.

Prijzen voor de huur van de studio:

  • Dagdeel (4 uur): € 400,- excl. btw
  • Hele dag (8 uur): € 750,- excl. btw

Als de deuren open staan ten behoeve van het daglicht kan er sprake zijn van wat geluidsoverlast in verband met de doorgaande weg. Daarom adviseren wij altijd twee daglichtlampen mee te nemen, zodat de deur dicht kan blijven en de overlast tot een minimum beperkt wordt. 

nl_NLDutch