OVER ONS

Pret-a-Pantry is in 2020 opgericht door Maayke Hewitt met als doel de passie voor een geordende lifestyle te delen met anderen. In 2022 sloot Suzanne Lina zich aan als compagnon. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een team van professioneel organizers en die particulieren en bedrijven helpt structuur én stijl aan te brengen in hun ruimtes. 

NOOIT MEER IETS KWIJT

Toen oprichter Maayke moeder was geworden (september 2019), kwam er enorm veel op haar af. Het moederschap was iets nieuws en ze was constant kritisch op zichzelf, bijvoorbeeld wanneer ze weer die thermometer kwijt was. Of door de voorraad billendoekjes heen zat. Een georganiseerde babykamer en babyuitzet gaf haar veel kracht en zelfvertrouwen in het moederschap. Nooit meer iets kwijt zijn, nooit meer de hand op de lege plaats slaan. Dit paste ze toe op andere aspecten van haar huishouden. De keuken, de voorraadkast, de wasruimte. Heureka! Dit moeten meer mensen ervaren!

verrassend goed voor je zelfvertrouwen

Vanuit die realisatie is in januari 2020 Pret-A-Pantry begonnen. Met als doel, de passie voor een geordende lifestyle delen met anderen. En laten zien wat het voor u en uw gezin kan doen. Voor uw zelfvertrouwen, voor uw mindset! De mooiste feedback die over ons geschreven is: 

Ik heb het gevoel dat ik alles weer aankan, want ik heb rust in mijn hoofd

Inmiddels is het Pret-team uitgegroeid tot een groep professionele organizers. Waar de een vooral enthousiast wordt van het organiseren van een pantry, kun je de ander niet blijer maken dan met een kledingkast die georganiseerd moet worden. Maar welke ruimte het ook is, van speelkamer tot zolder, het Pret-team helpt u graag. Want organizen zit in ons bloed. Welke ruimte mogen we bij u komen organizen? 

Neem contact met ons op en plan een consult in! 

nl_NLDutch